Zanimljivosti i novosti

Blog

Provjereno podrijetlo Fra-Luka suhomesnatih proizvoda

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 Većina nas se sjeća okusa pravih slavonskih domaćih suhomesnatih i ostalih proizvoda u vremenima kada su naši roditelji ili bake i djedovi svake godine pripremali tradicionalnu svinjokolju. Od tada su se stvari puno promijenile, svinjokolja je ostala samo uspomena za većinu nas.

 Dolaskom velikih trgovina, u kojima danas možemo kupiti sve i svašta, u ponudi su i tradicionalni slavonski proizvodi, no samo naizgled. Obično svi ostanemo razočarani okusom i kvalitetom, a očekivali smo nešto čega se sjećamo potpuno drugačije.

 Tako je i nastala naša ideja za Fra-Luka proizvodima! Meso koje mi prerađujemo je uzgojeno na obližnjoj  farmi, OPG Goran Lukačević Podgorje, pokraj Požege. Znači domaći uzgajivač u skladu sa svim propisima naše RH. Svi koji znaju nešto u uzgoju životinja, znaju da to nije niti jednostavno niti jeftino. Jasno nam je da cijenom nismo baš popularni ako se želimo uspoređivati sa trenutnim cijenama koje trgovci imaju. Naša glavna misija je bila i ostala vrhunska kvaliteta i tradicionalan okus koji je zaštitni znak slavonskog kraja u izradi prerađevina od svinjskog mesa, a u to biste se svakako trebali uvjeriti! Ponosni smo što Fra-Luka proizvodnja radi prema načelima HACCP sustava te se provode laboratorijska ispitivanja kvalitete i ispravnosti proizvoda.

Adresa

KS Invest d.o.o

Jaguplije 9, 34322 Brestovac, Požeško-slavonska županija

Hrvatska (EU)

OIB 37081256476

 

Radno vrijeme

Pon - Pet: 08:00 - 16:00 sati

Sub - Ned: SAMO WEB SHOP

Web shop:

24/7/365

Kontakt

Mobitel: +385 91 5719 563

Telefon: +385 91 5719 563

Fax: +385 91 5719 563

info@fra-luka.eu

Pronađite nas i na....